Koszyki

Musisz się zalogować, zeby mieć dostęp do koszyków

 

(0)

Warszawska piekarnia Liliput (38)

RP_01282371_0001
RP_01282371_0001
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0002
RP_01282371_0002
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0003
RP_01282371_0003
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0004
RP_01282371_0004
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0005
RP_01282371_0005
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0007
RP_01282371_0007
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0008
RP_01282371_0008
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0009
RP_01282371_0009
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0011
RP_01282371_0011
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0012
RP_01282371_0012
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0013
RP_01282371_0013
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0014
RP_01282371_0014
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0015
RP_01282371_0015
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0017
RP_01282371_0017
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0018
RP_01282371_0018
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0019
RP_01282371_0019
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0020
RP_01282371_0020
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0021
RP_01282371_0021
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0022
RP_01282371_0022
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0023
RP_01282371_0023
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0024
RP_01282371_0024
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0025
RP_01282371_0025
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0027
RP_01282371_0027
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0028
RP_01282371_0028
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0029
RP_01282371_0029
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0030
RP_01282371_0030
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0031
RP_01282371_0031
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0032
RP_01282371_0032
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0033
RP_01282371_0033
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0034
RP_01282371_0034
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0035
RP_01282371_0035
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0036
RP_01282371_0036
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0037
RP_01282371_0037
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0038
RP_01282371_0038
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0039
RP_01282371_0039
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0040
RP_01282371_0040
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0041
RP_01282371_0041
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
RP_01282371_0042
RP_01282371_0042
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER